Bilde fra Oslo Horse Show

“Det er den beste flisen vi har hatt”

«Det er den beste flisen vi har hatt»

Ingen ting er bedre enn det beste. Derfor har Oslo Horse Show valgt dyrestrø fra Solør AgroTre de nærmeste to årene.

-Vi har aldri hatt så bra kvalitet på flis, og vi har aldri brukt så lite som i år, konstaterer Morten Aasen, daglig leder i Oslo Horse Show.

I midten av oktober ble det internasjonale sprangstevnet arrangert for 26. gang i Telenor Arena på Fornebu. For aller første gang fylte arrangøren opp boksene med dyrestrø fra Solør AgroTre.

-Alle som jobbet rundt og med hestene, rytterne inkludert, ga uttrykk for at de var veldig fornøyd. Det går først og fremst på at det er blitt betydelig mindre støv i stallen. Inneklimaet ble dermed merkbart bedre, og for konkurransehester er dette helt avgjørende. Hvis det er mye støv i flisen, kan det gi allergiutslag. Hestene er i risikosonen for å utvikle hoste dersom inneklimaet er for dårlig, opplyser OL-deltakeren fra Barcelona i 1992.

Morten Aasen mener det er liten tvil om at dyrestrø fra Solør AgroTre er den beste de har hatt noen gang.

-I tillegg til at den har klart best kvalitet, er den også mer kostnadseffektiv. Vi har aldri brukt så lite flis som i år. Til tross for at vi brukte mindre, så var forholdene i stallen bedre enn før. Ikke rart folk og hester var veldig godt fornøyd, sier en svært tilfreds stevnesjef.

I alt ble det åpnet 2000 baller med dyrestrø fra Solør AgroTre i løpet av de fem dagene av verdenscupstevnet i Telenor Arena.

Neste år, og året etter, fylles de samme boksene opp med samme kvalitetsflis.

Nok en god grunn til at ryttere og deres firbeinte kommer tilbake.