-En god plass å ligge er helt avgjørende for sauene, og for at lammene skal vokse og trives. Denne typen dyrestrø holder båsene tørre på en fantastisk enkel måte. Nå er det bare å hente en ny ball og fylle på. Dyrestrøet er lett og har store flak som sørger for at det legger seg på toppen av det bløte og utrivelige, fortsetter Turid.

 

I fjøset tilbringer hun mange timer daglig. Det er stadig påfyll av dyrestrø. Imidlertid er det en stor forandring fra tidligere – Turid Eierholen har lagt bort masken.

 

-Endelig slipper jeg å puste inn støv. Dette dyrestrøet er jo støvfritt. Jeg har fått et nytt liv, jubler sauebonden.

 

Det er riktig og viktig å tenke på dyrenes beste, men jammen har hun mye igjen for å ta hensyn til seg selv også. Dyrestrø fra Solør AgroTre er lett og kommer i enkle forpakninger.

 

-Nå er stell og rydding i fjøset blitt en jobb som til og med unger kan være med på å utføre. Det er et rent og lett produkt som er veldig enkelt å håndtere. Joda, det sparer en kropp som har vært med noen år, ler Turid.

 

Sliten? Ikke på noe vis.

 

Turid Eierholen kan rett og slett ikke trives bedre enn når hun vet at dyrene på gården har det best mulig.

«Vi har aldri hatt det så trivelig og fint»

Denne våren kom det 250 lamunger til verden i fjøset til Turid Eierholen i Hof-Åsa. De kunne ikke ha fått en bedre start på livet.

 

Hver dag og natt i flere uker i strekk er det virkelig liv i saueleiren.

Turid og hennes medhjelpere sover ikke mye når lammingen er i gang for fullt, de er på vakt slik at alle nyankomne skal få møte lyset i tørre og rene omgivelser.

 

-Vi er ordentlig fornøyd. Det har aldri vært så trivelig, fint og lunt som etter at vi begynte med dyrestrø fra Solør AgroTre, sier Turid.

 

Hun har mange års erfaring å sammenligne med. Bortsett fra et opphold på 90-tallet har Eierholen i den vesle grenda i Åsnes vært forbundet med sauehold. Tusenvis av lamunger har tatt sine første skritt her.

Turid Eierholen

- Best i kampen mot støv!

KONTAKT OSS

PRODUKTER

REFERANSER

FINN FORHANDLER

Adresse: Bruksveien 17,

2260 Kirkenær

Tel: 62 94 61 00

Mail: post@solor.no

Org. nr. 916 132 972

© 2017 Solør AgroTre. All Rights Reserved. Siden er utviklet av Holmberg Design