Rundstokken er et lett materiale å arbeide med, og den inviterer til «røffe» løsninger. Man behøver med andre ord ikke være «fin»- snekker for å mestre bruken av dette anvendelige trevirke.

 

Rundstokk leveres i ulike lengder og diameter, og i tre utførelser: sylindrisk rund, halvkløyvd eller kantskåret.

 

Sylindrisk rundstokk

Leveres trykkimpregnert med et kobberbasert middel i en grønn farge. Vi har et bredt utvalg av forskjellige dimensjoner.

 

Sylindrisk rundstokk er godt egnet til forstøtning i skrånende terreng, avgrensning mellom plen og grus/asfalt til trapper etc. Rundstokken kan brukes både liggende og stående. Sylindrisk rundstokk er svært mye brukt i sandbasseng rundt lekeapparater og i sandkasser.

 

Kantskåret rundstokk

Leveres trykkimpregnert med et kobberbasert middel i en grønn farge. Kantskåret rundstokk er et suverent konstruksjonsmateriale der det er behov for å bygge noe mer i høyden. De flate sidene gir konstruksjonen stabilitet og samtidig beholder man den røffe laftestilen.

 

Halvkløyvd rundstokk

Den halvkløyvde rundstokken gir store muligheter i utformingen av le vegger og støyskjermer. En enkel avskjermingsvegg kan bli livfull og spennende når man eksperimenterer litt med former, dimensjoner og bruksområder. Det er vel anvendt tid å prøve seg frem.

 

Solør AgroTre – din leverandør av rundstokk!

Vi er Skandinavias ledende produsent av rundstokk. Våre produkter leveres langt utover Skandinavias grenser. Vår klare målsetning er å levere produkter som tilfredsstiller kravene til holdbarhet og miljø. Tre til utendørs bruk – og spesielt ved markkontakt – er utsatt for store påkjenninger. Kravene til treets holdbarhet er store og derfor bør du velge tre som er impregnert på forskriftsmessig måte.

 

Rundstokk

Fordeler

Meget allsidig bruk

Kan brukes både liggende og stående

Miljøriktig impregnert

Produsert av furu av høy kvalitet

 

- Best i kampen mot støv!

KONTAKT OSS

PRODUKTER

REFERANSER

FINN FORHANDLER

Adresse: Bruksveien 17,

2260 Kirkenær

Tel: 62 94 61 00

Mail: post@solor.no

Org. nr. 916 132 972

© 2017 Solør AgroTre. All Rights Reserved. Siden er utviklet av Holmberg Design