Hestegjerder fra Solør gir trygghet og sikkerhet. Solør AgroTre har lang erfaring med produksjon av hestegjerder i trykkimpregnert tre.
Vi har levert våre hestegjerder over hele Europa. Mange av de største stutteriene i Tyskland benytter våre produkter til innhegning av paddocker og beiter.

 

Vi stiller store krav til hestegjerder

Våre hestegjerder leveres med et vannbasert kobbermiddel med grønnfarge. Prosessen er et miljøriktig impregneringsalternativ og kvaliteten overvåkes av Norsk Impregneringskontroll.

 

Fordeler

Brukes av store Europeiske stutterier

Meget solide

Miljøriktig impregnert

Laget av furu av meget høy kvalitet

Høy bruddstyrke

Kantskårede slaner gir ekstra styrke

 

Hestegjerder

Texasgjerde

Texasgjerde er et meget solid gjerde for paddocker og ridebaner. Stolpene har en diameter på 14 cm. som det er boret hull gjennom. Slanene er 8 cm som tres inn i stolpene.

 

Kløyvde slaner

Gjerde bygges opp med 10 cm. eller 12 cm. stolper og halvkløyvde slaner. Slanene leveres i 3,0 m eller 5,0 m lengder.

 

Kantskåret slaner

Dersom du ønsker et gjerde med ekstra styrke er den kantskårede slanen det riktige valg. Alle slaner og stolper leveres med kobberbasert impregnering.

 

Velg riktig kvalitet

Trematerialet er norsk furu av høy kvalitet. Impregneringen er gjennomført etter NTR klasse A for jordkontakt og produksjonen er underlagt så vel ekstern som intern kontroll. Tenk på at gjerdet skal holde i minst 20 år. Dersom man velger en billig trekvalitet risikerer man å måtte bytte ut deler av gjerdet etter bare 3-5 år.

 

Hinderbommer

Hos Solør AgroTre får du også kjøpt dine hinderbommer. Standard dimensjoner er 10 cm. diameter med 3 og 3,5 m lengder. Andre lengder kan leveres på bestilling.

- Best i kampen mot støv!

KONTAKT OSS

PRODUKTER

REFERANSER

FINN FORHANDLER

Adresse: Bruksveien 17,

2260 Kirkenær

Tel: 62 94 61 00

Mail: post@solor.no

Org. nr. 916 132 972

© 2017 Solør AgroTre. All Rights Reserved. Siden er utviklet av Holmberg Design