Det unike ved vårt dyrestrø er størrelsen og sammensetningen av spesialprodusert skaveflis som gir det beste utgangspunktet for at vårt strø skal oppleves som støvfritt. Alt vårt dyrestrø produseres av 100% furu som inneholder naturlige stoffer som bekjemper bakterier og sopp. Lukten av furu gir også et godt miljø i stallen.

 

Ved å velge Solør AgroTre dyrestrø sikrer du dyret god helse gjennom et støvfritt dyrestrø med god drenering som gir et tørt og rent underlag.

 

Vår målsetning er å være den beste produsenten av dyrestrø i kampen mot støv. Støv i stallmiljø er den viktigste årsaken til luftveisproblemer hos oppstallede hester.

DYRESTRØ AV REN FURU

Fordeler

 

Støvredusert = tilnærmet støvfri

Bedre komfort

Bedre drenering til underliggende lag

100% furu for bedre beskyttelse og hygiene

Tørrere overflate i stallboks og bås

Enklere vedlikehold av strø

Lettere å jobbe med

Lengre varighet og mindre forbruk av flis

Bedre økonomi gjennom mindre forbruk

 

Bedre drenering gir tørrere overflate

Nøkkelen til en langvarig og stabil seng med dyrestrø er håndtering av fuktighet. Vårt dyrestrø har en blanding av store og små skaveflis som automatisk fordeler seg i forskjellige sjikt når det legges ut. De store flakene på overflaten drenerer fuktigheten nedover og utover til de nederste flispartiklene. Dette gir en suveren oppsugningsevne. I tillegg har vi blandet inn 5–7% furubark som er kjent for sin unike oppsugningsevne. Furubark blir ofte brukt som absorberingsmiddel i forbindelse med oljeutslipp.

 

Støvredusert for god dyrehelse

Det meste av strø og flis på markedet er et biprodukt fra treindustrien. Vårt dyrestrø derimot er laget av rene furustokker, og vår produksjonsprosess er dedikert til å fremstille det mest optimale strøet tilpasset dyrets beste. Den unike flisblandingen består av store og små skavede flak av 100% furu. Det er derfor vårt strø er foretrukket av profesjonelle trenere, veterinærer og oppdrettere over hele Europa.

Forskjellen ligger i størrelsen

Støtte og behagelig underlag

For å gi best mulig støtte når dyret ligger, vil de store skaveflisene i toppsjiktet gi en dyp og stabil seng som beskytter dyret når det ligger eller ruller seg. Man unngår at strøet flytter seg og at det blir bare og nakne områder til stallboksens, eller båsens gulv. Samtidig gir de mindre flisene nedover i lagene et stødig underlag å stå på.

lett-håndterlig Baller på 20 kg

Våre baller er pakket kompakt i baller på 20 kg. Dette for at det skal bli lett å håndtere, uten at det påvirker mengden dyrestrø i hver ball.

Finn din  forhandler her...

- Best i kampen mot støv!

KONTAKT OSS

PRODUKTER

REFERANSER

FINN FORHANDLER

Adresse: Bruksveien 17,

2260 Kirkenær

Tel: 62 94 61 00

Mail: post@solor.no

Org. nr. 916 132 972

© 2017 Solør AgroTre. All Rights Reserved. Siden er utviklet av Holmberg Design